TachoMan Cloud: kaartlezer upload met Edge, Chrome, FireFox a.o. browsere .NL

TachoMan Cloud: kaartlezer upload met Edge, Chrome, FireFox a.o. browsere .NL

Als onderdeel van onze TMS / FleetManagement-services kunt u chauffeurskaartgegevens rechtstreeks uploaden via

- een smartcardlezer

- browser - bij voorkeur Edge, maar met plug-ins werken ook Chrome en Firefox

Als u het Cardupload-programma nog niet hebt geïnstalleerd, klikt u op "Install Program",
anders kunt u gewoon op "Start" klikken.

Na installatie en starten ziet u dit scherm:

Steek vervolgens de chauffeurskaart in de kaartlezer die op uw pc is aangesloten.
Wanneer de kaart wordt gelezen en geüpload, laat het programma u weten dat de bestuurderskaart uit de lezer kan worden verwijderd en klaar is om de volgende kaart te lezen.

Cardupload.com werkt het beste met Microsoft Explorer of Edge (nieuwe) browsers

Microsoft unveils the new logo for its Edge browser - Business Insider

De plug-in / add-on die in Chrome moet worden geïnstalleerd, is hier te vinden:
https://chrome.google.com/webstore/search/clickonce?hl=en

De plug-in / add-on die in FireFox moet worden geïnstalleerd, is hier te vinden:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search/?platform=windows&q=clickonce

Cardupload-functionaliteit in andere browsers zoals

We hebben nog niet getest en kunnen daarom de functionaliteit niet garanderen via deze browsers.

EuroTMS maakt deel uit van de SolutionWeb Apps-groep.