TachoMan Cloud: inaktive profiler - kan de slettes? DK

På din TachoMan Cloud løsning er der en funktion der viser INAKTIVE profiler.
Disse kan du få frem ved at klikke på dette ikon:

Hvis inaktive profiler IKKE har ddd data, kan de slettes.
Ingen ddd data visualiseres igennem en gråfarvet filmappe:  mceclip1.png
Hvis ingen data findes er det muligt at slette profilen med denne knap: mceclip2.png
Ellers ikke.

I den nye TachoMan Cloud kan du direkte se om profilen er aktiv eller inaktiv ved hjælp af en ekstra kolonne "Active/Aktiv/..." :

Hvis ingen filer på profilen er filmappen lysegrå:
mceclip4.png og kan profilen slettes: mceclip5.png