TachoMan CLoud: Inactieve profielen - kunnen ze verwijderd worden? NL

TachoMan CLoud: Inactieve profielen - kunnen ze verwijderd worden? NL

Op uw TachoMan Cloud-oplossing is er een functie die INACTIEVE profielen laat zien.
U kunt deze profielen zien door op dit icoon te klikken:

Als inactieve profielen GEEN ddd data bevatten, kunnen de profielen worden verwijderd.
Als de bestanden map lichtgrijs is, betekend dat dat er geen data op het profiel ligt: mceclip1.png
Is dit het geval dan is het mogelijk om het profiel te verwijderen met deze knop: mceclip2.png
Anders niet.

In de nieuwe TachoMan Cloud kunt u direct zien of het profiel actief of inactief is met behulp van een extra kolom "Actief / Active / ...":

Als er geen bestanden in het profiel zijn, is de bestandsmap lichtgrijs:
en het profiel kan worden verwijderd: