CRM: Hvordan importerer jeg kontakt oplysninger i min CRM database?

CRM: Hvordan importerer jeg kontakt oplysninger i min CRM database?

For at importere kontakt data skal du klikke på dette ikon:

Herefter vises følgende skærm:

Csv filen kan indeholde felterne vist i ovennævnte skærm.

Eller kun en del af dem som fex her.

Ved at klikke på knappen import bliver data fra csv filen læst ind i databasen.

Ved afslutningen af indlæsningen vil systemet angive om det er gået godt.

Hvis der opstår problemer undervejs, stopper indlæsningen og får du også besked.